Mijn zeer gewaardeerde volgers - My dear and much appreciated followers

zaterdag 7 november 2009

Jubileum - Anniversary

Morgen zijn mijn schoonzus en zwager 25 jaar getrouwd en heb ik dit kaartje voor hen gemaakt.

Tomorrow my sister-in-law and brother-in-law will be celebrating their 25th wedding anniversary, so I made them this card.4 opmerkingen:

 1. Prachtig gemaakt Ira!! Ze zullen vast heel blij zijn met je mooie kaart! Het plaatje vind ik ook zo geinig, vooral dat jongetje met die veel te grote hoed hahaha!
  Groetjes, Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Finally I'm able to get through...
  Love the warm colours and the vintage picture.
  Greetz, Diana

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha Ira nou maar hope dat het me lukt om een berichtje te plaatsen. NOg bedankt voor je prachtige kaart hij staat hier nog steeds te pronken in de kamer.
  Groetjes Agitte

  BeantwoordenVerwijderen
 4. JAAAAAAAAAAA gelukt hihi, maar ik lees dat er meer moeite mee hadden dus het lag niet aan mijn geverfde haar ;-) Ik zie alleen wel dat ik nog niet helemaal wakker ben aan de fouten in mijn vorige berichtje. Toch maar weer mijn leesbril opzetten ?
  Groetjes Agitte

  BeantwoordenVerwijderen

Heel lief dat jullie een reactie voor me willen achterlaten. Ik lees ze altijd met veel plezier! Omdat er tegenwoordig zoveel spam binnen komt, is het helaas niet meer mogelijk om anoniem een berichtje achter te laten...
Thank you so much for leaving me your comments, I always enjoy reading them immensely! Because I keep getting loads of spam messages, it is no longer possible to leave anonymous comments...

♥♥♥Ira♥♥♥

09 10